Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bakolie, citroensap, donkere sojasaus, ei, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olijfolie, peper, pindakaas, rijstazijn, rijstwijn, rode paprika, sesamolie, suiker, tofu, ui, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit NAJAT:
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Lima - het kookboek:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Gesund Geniessen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes: