Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Sint-jakobsvruchten gestoomd met sojasaus
- Ingrediënten:
- bosui, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sint-jakobsschelp, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, avocado, azijn, donkere sesamolie, donkere sojasaus, gember, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, peper, rijstwijn, sesamzaad, suiker, sushirijst, tomatenpuree, ui, water, witte wijnazijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Ontbijt uit De dikke vegetariër: