Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Ping tang yuan ti - Roodgestoofe varkenspoot met bruine suiker
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gember, sojasaus, ui, varkenspoot en zonnebloemolie
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, citroensap, donkere sojasaus, droge sherry, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sesamolie, sesamzaad, sherry, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit NAJAT:
Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Recept uit De Thaise keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit Smaak van china:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit The naked chef:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: