Recept uit NAJAT:
Gedroogd lamsvlees
- Ingrediënten:
- gemberpoeder, komijnzaad, korianderzaad, lamsfilet, lamsvet, olijfolie, peperkorrels, water en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- lamsvlees / conserven
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | cayennepeper, citroen, citroensap, gemalen komijn, gember, kaneel, knoflook, komijn, komijnpoeder, korianderzaad, kurkuma, lamsbout, lamsgehakt, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, specerijen, ui, vlees, water, yoghurt, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Ontbijt / diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Picknick / lunch / avondmaal uit Love your lunch:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering: