Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Lamsvlees uit de oven met tomaat, knoflook en pasta
- Ingrediënten:
- gedroogde oregano, kefalotyri, knoflook, lamsschouder, olijfolie, orzo, tomaten, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, kaneel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten: