Diner / nagerecht uit Polpo:
Semifreddo van walnoten & honing
- Ingrediënten:
- ei, honing, ijshoorn, marsala, plantaardige olie, slagroom, walnoten en witte basterdsuiker
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, filodeeg, gemalen amandelen, gemberpoeder, gist, kaneel, knoflook, melk, olie, peper, plantaardige olie, rozenwater, sesamzaad, ui, vloeibare honing, walnoten, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Polpo:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:
Recept van Patesserie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Yo Kids:
Ontbijt / snack of tussendoortje / basisrecept uit Fresh en light:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Man in de keuken:
Ontbijt uit NAJAT:
Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Ontbijt / snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Ontbijt uit Speisekammer:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: