Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Gember-rijstwijnazijndressing
- Ingrediënten:
- citroengras, gember, olijfolie, peper, rijstwijnazijn, sojasaus, suiker en zeezout
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, citroensap, donkere sojasaus, droge sherry, ei, gemberpoeder, kaneel, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olijfolie, peper, plantaardige olie, rijstazijn, rijstwijn, sesamolie, sojasaus, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / snack of tussendoortje uit Nigella Express:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Sieb's proefschrift: