Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bloem, boter, champignon, citroensap, knoflook, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Smakelijke salades:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Ontbijt uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Lunch / snack of tussendoortje uit Het Hummus kookboek:
Recept van Miss Fromage:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012: