98 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladerdeegbleekselderijbloemboterchampignoneidooierkippenbouillonknoflookkruidenlaurierlaurierbladmelkolieolijfoliepeperpeterseliepreislagroomspinazieuiwaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gehakt met eieren

Ingrediënten:
bloem, bouillon, champignon, ei, half-om-halfgehakt, melk, mosterd, oregano, oud brood, peper, soepgroenten, tijm, tomatenketchup, ui, verse peterselie, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Hardgekookte eieren met jachtsaus

Ingrediënten:
ei, knoflook, olijfolie, paddestoel, peper, suiker, tomaat, ui, verse tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Goedgevulde paddenstoelenquiche

Ingrediënten:
beukenzwam, bladerdeeg, bundelzwammen, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, kastanjechampignons, knoflook, bladpeterselie, roomboter, slagroom, tijm en ui

Soort:
quiche / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:

Steak & kidneypie

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, ei, guinness, kalfsnier, kastanjechampignons, knolselderij, koolrabi, laurier, meiknol, peterselie, sukadelappen, tijm, ui, vleesbouillon en worcestersaus

Soort:
vlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Vol-au-vent

Ingrediënten:
aardappelpuree, bladerdeeg, bleekselderij, bloem, boerderijkip, boter, bottarga van ei, ei, eidooier, jeneverbessen, kalfsgehakt, kastanjechampignons, knoflook, kruidnagel, laurier, mousselinesaus, nootmuskaat, paneermeel, parijse champignons, peper, peperkorrels, piment d'espelette, prei, shiitake, tijm, ui, veldsla, wortel en zout

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
gevogelte / pastei
Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Auberginelasagne

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, ei, groene chilipeper, groentebouillon, italiaanse kruiden, kastanjechampignons, knoflook, koriander, margarine, oude geraspte kaas, paprikapoeder, peper, plantaardige olie, roomkaas, rozemarijn, slagroom, tijm, tomaat uit blik, ui, volkorenbloem, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:

Champignonparfait met een suikerlaagje

Ingrediënten:
arachideolie, boter, brandewijn, bruine suiker, champignon, droge madera, druivenpitolie, ei, knoflook, paddestoelenbouillon, ruby port, sjalot, verse tijm en witte port

Soort:
groente
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Fregola met langoustine en hazelnoot

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, boter, champignon, citroen, ei, fregola, hazelnoot, kippenbouillon, knoflook, langoustine, natuurazijn, olijfolie, paddenstoel, parmezaanse kaas, pasta, rode port, room, sjalot, tijm, tuinkers en veldsla

Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kalkoenrol met boekweitvulling

Ingrediënten:
balsemiekazijn, bleekselderij, boekweit, boekweitgrutten, boter, champignon, droge witte wijn, eiwit, kalkoenborst, kalkoenbouillon, kippenbouillon, knoflook, koudgeperste olijfolie, madeira, medium dry sherry, rodewijnazijn, sjalot, spinazie, tarwekiemen, tijm, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / gevogelte
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Sergio's smaakmakers:

Champignons farcis

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, basilicum, boter, champignon, citroen, ei, kippenbouillon, kippengehakt, koriander, kroepoek, limoen, limoenblad, mayonaise, paneermeel, panko, pinda, sambal oelek, sjalot, sriracha en tijm

Soort:
gevogelte / paddenstoelen
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Gestoofde kip

Ingrediënten:
ardenner ham, bier, bladerdeeg, boter, champignon, dragon, eidooier, kip, laurierblad, peper, selderij, sjalot, tijm, ui, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Uientaartjes (of champignontaartjes)

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, ei, eierdooier, gemalen nootmuskaat, laurierblaadje, sjalot, slagroom, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Stoofschotel met topinamboer en champignons

Ingrediënten:
champignon, citroensap, ei, groene olijven zonder pit, knoflook, olijfolie, oud brood, tijm, topinamboer, ui, versgemalen zwarte peper, water, witte wijn en zout

Soort:
stoofgerecht / vegetarisch / feestdagen
Haal meer recepten op...