Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, bleekselderij, citroen, citroensap, courgette, fruit, gehakt, gember, groente, koriander, kruiden, olie, paprika, peper, rode paprika, sojasaus, suiker, tomaat, ui, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turkse kookkunst:
Recept van Food & Friends:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept van Food & Friends:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Pannenkoeken:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Picknick / diner / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty: