Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Rijst met doperwten
- Ingrediënten:
- arboriorijst, boter, doperwten, extra vierge-olijfolie, rondkorrelrijst, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- rijst / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, risottorijst, saffraan, sjalot, ui, vleesbouillon, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Ciao Bella:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: