Zeebaars met groene-theerisotto en sojabonen, met een emulsie van olijfolie en yuzu

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 50 in Retour Japan .

Keuken:
Japans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Milanese risotto

Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Amaro's granmamma calamaris

Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Risotto met amandelmelk en gesuikerde amandelen

Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Crème brûlée van kokosnoot en frambozen

Een recept uit  - Het gouden bakboek