Recept van Food & Friends:
Gebraden lamsbout met pecorino & wijn
- Ingrediënten:
- basilicum, extra vergine olijfolie, lamsbout, pecorino, rode uien, knoflook, tomaten, vastkokende aardappels, versgemalen zwarte peper, witte wijn en zeezoutvlokken
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, bouquet garni, citroensap, droge witte wijn, knoflook, laurier, olijfolie, pecorino, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie: