Recept van Miss Fromage:
Cannelloni met tonijn, ei en champignon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, champignon, citroen, eieren, melk, olie, olijfolie, suiker, tomaten, ui, water, zonnebloemolie en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bloem, champignon, courgette, eidooier, kaas, knoflook, margarine, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode paprika, room, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Miss Fromage:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Voedzaam & Snel:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch uit Parade van pasta & pizza:
Recept van Simone's Kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Brunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Food en So Much More:
Brunch / lunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept van Voedzaam & Snel:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken: