Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, ei, gember, groene paprika, groente, kaneel, knoflook, komkommer, koriander, olie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, sojasaus, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / bijgerecht uit NAJAT:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Italiaans koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: