Recept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
5 uur gegaarde lamsschouder
- Ingrediënten:
- bloem, bouquet garni, ei, knoflook, lamshals, lamspoulet, lamsschouder, olijfolie, peper en zout, ui en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, fruit, granen, kaas, knoflook, linzen, melk, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, suiker, ui, vet, vis, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Yo Kids:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit De Joodse keuken:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Avondmaal uit Proef! Oranjebloesem:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: