Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Kuzu kapama - Lamsbout met groente uit de oven
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper, sla, tomaat, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, citroensap, kippenbouillon, knoflook, lamsvlees, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië: