Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, broccoli, citroensap, knoflook, komkommer, kool, koriander, laos, lente-ui, olie, peper, sesamolie, sojasaus, taugé, tomaat, ui, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Proef Puglia:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Rauw:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: