Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Tuinbonen met lente-ui
- Ingrediënten:
- fijne kristalsuiker, ingelegde mosterdkool (ya cai), knoflook, lente-ui, olie en tuinbonen
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, gember, kippenbouillon, koriander, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, rijst, rode paprika, sambal oelek, sojasaus, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Mooncake:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Recept van Duizenden1dag:
Recept van Food & Friends:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Bijgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: