Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, eiwit, gember, kip, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, rode paprika, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Okoko recepten:
Diner uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Indorock:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerlekkerst Zomer:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / voorgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Maleisie: