110 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloemcitroensapdroge witte wijneidooierknoflooklaurierlaurierbladmelknootmuskaatolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirozemarijnsjalottijmwaterzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

pompoenfrittata met linzensalade en gegrilde wortelen

Ingrediënten:
boter, citroen, citroenrasp, eieren, hazelnoot, hazelnoten, knoflookteen, linzen, olijfolie, olijfolie extra vergine, parmezaanse kaas, pompoen, room, slagroom, taart, tijm, knoflook, knoflook, tijmblaadjes, uien, ui, vet, wortelen, wortels en 
zout en peper

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, brood, boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, bleekselderij, rozemarijn, tijm, ui, peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Gehaktbrood met hardgekookt ei

Ingrediënten:
beenham, salie, eieren, boter, kalfsgehakt, melk, olijfolie, oloroso sherry, rundergehakt, spaanse ui, bleekselderij, knoflook, varkensgehakt, verse rozemarijn, vin santo, witbrood en wortels

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Kokosnoedels

Ingrediënten:
boter, ei, eiernoedels, indiase currypasta, japanse sojasaus, knoflook, kokosmelk, lente ui, margarine, melk, noorse garnalen, olie, rode spaanse peper, shiitake, varkensschnitzel en wortel

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje 2 notities

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Vleespastei met pastinaak

Ingrediënten:
appelcider, bladerdeeg, bloem, boter, ei, gemalen kruidnagel, kaneel, nootmuskaat, olijfolie, pastinaken, runderbouillon, runderstoofvlees, tijm, ui en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Timbaal van sperziebonen

Ingrediënten:
baby-ui, bechamelsaus, bleekselderij, boter, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sperziebonen, witbroodkruim, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Perdeli pilav - Gesluierde rijst

Ingrediënten:
amandelschaafsel, blanke amandelen, bloem, boter, ei, kaneelpoeder, kip, olijfolie, pimentpoeder, plantaardige olie, risottorijst, ui, wijnsteenbakpoeder en wortel

Keuken:
Turks
Soort:
quiche
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Kip & champignonpastei

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, champignons, chardonnay, ei, engelse mosterd, kip, olijfolie, prei, tijm, ui, wilde paddestoelen en wortel

Soort:
gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Gebraden runderborststuk

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, ei, engelse mosterd, halfvolle melk, koolraap, olijfolie, rodewijnazijn, rozemarijn, runderborststuk, ui, wortel, zonnebloemolie en zwartebessenjam

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Cowboy pasteitjes op z'n 'Cornish'

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, ei, flespompoen, kippenbouillon, kippendijen, maïsmeel, nootmuskaat, olijfolie, rode ui, salie, worcestersaus, wortel, zeezout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Ördek gözleme - Gözleme met eend en zure kersen

Ingrediënten:
bladpeterselie, blanke amandelen, boter, citroensap, eendenbout, ei, halloumi, knoflook, laurier, munt, olijfolie, paprikapuree, ui, wortel, yufkavellen, zure kersen en zwarte peperkorrels

Keuken:
Turks
Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:

Lamsempanado's

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, ei, eidooier, kaneelpoeder, lamsgehakt, olijfolie, paprika, tomatenpuree, ui, water, wortel en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Mexicaans
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kreeft "Grand Maitre"

Ingrediënten:
belgisch bier, boter, eidooier, double cream, kreeft, olie, peterselie, sjalot en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Lasagne uit Napels

Ingrediënten:
00-bloem, bleekselderij, bloem, boter, ei, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, rundergehakt, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Ravioli met zeevruchten en bottarga

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bliktomaat, bloem, boter, bottarga, broodkruim, cognac, ei, knoflook, langoustine, laurier, mosselen, olijfolie, ui, venusschelp, witvisfilet en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:

Loempia met taugé & sugarsnaps

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, ei, kipstuckjes van de vegetarische slager, knoflook, melk, plantaardige olie, quorn, rode ui, selderij, sugarsnaps, taugé, wortel, zoete chilisaus en 
zout en peper

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...