35 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercacaochocoladeeieidooiereiwitgriessuikerkapseldeegmarsepeinmelkolieroomsinaasappelslagroomwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Chocolade Praline eclairs

Ingrediënten:
boter, cacao, chocolade, ei, custardpoeder, gelatine, hazelnootpraline, hele gekarameliseerde hazelnoten, melk, slagroom, soezendeeg, suiker en water

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Chocolade Praline eclairs

Ingrediënten:
cacao, chocolade, ei, custardpoeder, gelatine, boter, water, hazelnootpraline, hele gekarameliseerde hazelnoten, melk, melk, slagroom, soezendeeg, suiker en water

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Chocolade mousse taart

Ingrediënten:
bloem, cacao, chocolade, eieren, frambozen, gelatine, slagroom, pure chocolade, roomboter, zout, suiker en witte chocolade

Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Diner / nagerecht uit Literalicious:

Ierse chocoladebom

Ingrediënten:
baileys, chocolade, gelatine, guinness, ierse whiskey, pecannoten, rozenblaadjes, slagroom, suiker, vanilleijs en witte chocolade

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / nagerecht uit Liever lokaal:

Koude kastanjesoufflé

Ingrediënten:
basterdsuiker, chocolade, eiwit, gelatine, kastanjejam, mascarpone, slagroom en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet / soufflé / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Parijse soezen

Ingrediënten:
gelatine, bloem, boter, citroen, ei, frambozenjam, honing, melk, pure chocolade, slagroom, suiker en witte chocolade

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Chocoladeschuimtaart

Ingrediënten:
blaadjes gelatine, chocolade, chocoladeband, chocoladeschilfers, eieren, eiwitten, griessuiker en slagroom

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Choco-kaastaart

Ingrediënten:
chocolade, boter, chocolade, droge koekjes, eieren, gelatine, kokosnootvruchtvlees, geroosterde amandelschilfets, griessuiker, melk, olie, room, smeerkaas en verse platte kaas

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Charlotte russe

Ingrediënten:
amandelschilfers, chocolade, boudoirkoekjes, chocoladepuddingpoeder, eieren, espresso oploskoffiepoeder, gekonfijte vruchten, gelatineblaadjes, griessuiker, melk, room, rum en vanillesuiker

Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Cheesecake met pompoen

Ingrediënten:
amaretti, boter, droge biscuits, gelatine, kaneelpoeder, melkchocolade, poedersuiker, pompoen, pure chocolade, roomkaas en witte chocolade

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Het gouden bakboek

Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:

Kersen- en chocolademoussecake

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, eieren, eiwitten, gelatine, glutenvrije cakemix, mascarpone, melk, ontpitte kersen, room, suiker, water, witte chocolade en zwarte chocolade

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kirschtaart

Ingrediënten:
amandelschilfers, bakpoeder, bloem, boter, cacaopoeder, chocoladeschaafsel, eieren, gelatine, kersen, kersen op siroop, kirsch, slagroom en suiker

Soort:
koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Chocoladetaart met peren

Ingrediënten:
bloem, cacaopoeder, chocoladeschaafsel, eieren, gelatineblaadjes, kaneel, maïszetmeel, peren, slagroom, suiker, vanillesuiker, witte wijn en zout

Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Bosvruchtengebak

Ingrediënten:
abrikozenconfiture, bosbessen, chocolade, gelatine, kapseldeeg, melk, slagroom, suiker en yoghurt

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Haal meer recepten op...