120 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloemcitroenraspcitroenschildroge witte wijneifruitgroentebouillonkippenbouillonknoflooklaurierolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode wijnroomrozemarijnsjalotwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Risotto met citroen

Ingrediënten:
arboriorijst, bleekselderij, boter, citroenrasp, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rondkorrelrijst, rozemarijn, saffraan, tijm, ui, water, winterwortel, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spanje:

Gemarineerde olijven met ui

Ingrediënten:
boter, citroen, groene olijven, knoflook, olijfolie, tijm en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Pappardelle met groene kruiden en paddenstoelen

Ingrediënten:
amandel, arbequina olijfolie, basilicum, bieslook, boter, citroen, gekonfijte tomaten, kervel, kippenfond, knoflook, olijfolie, pappardelle, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, suiker, tijm en trostomaat

Soort:
pasta/noodles / paddenstoelen
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Portobello's met parelgort en ingemaakte citroen

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, feta, groentebouillon, grof zeezout, ingemaakte citroen, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, paars basilicumblad, paarse basilicumcress, parelgort, peterselie, portobello's, radijscress, tijm, ui, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Portobello's met parelgort en ingemaakte citroen

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, feta, groentebouillon, grof zeezout, ingemaakte citroen, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, paars basilicumblad, paarse basilicumcress, parelgort, peterselie, portobello's, radijscress, tijm, ui, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Gebraden lamsbout met een korst van knoflook en kruiden

Ingrediënten:
ansjovis, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, droge sherry, fino sherry, grof zeezout, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, olijfolie, ui, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, verse tijm en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gebraden lamsbovenbil

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroen, knoflook, lamsbovenbil, lente-ui, little gem, peper, sperziebonen, tijm en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Warme yoghurtsoep met kipdraden en maïskorrels

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroen, ei, gedroogde munt, kaneelstokje, kipfilet, kippenbouillon, kortkorrelige rijst, laurier, maïskorrels, maïzena, rode chilivlokken, tijm, turkse yoghurt, ui en witte peperkorrels

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Natte paddenstoelenrisotto

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroen, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, knoflook, paddenstoelen, parmezaanse kaas, risottorijst, rozemarijn, tijm, witte ui en witte wijn

Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Gnocchi au pistou et aux palourdes

Ingrediënten:
basilicum, citroen, droge witte wijn, boter, water, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, slagroom, soezendeeg, tapijtschelpen, tijm, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Bijgerecht uit Turquoise:

Tomatenpilav

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, kippenbouillon, langkorrelrijst, sjalot, tijm, tomatenpuree en trostomaten

Keuken:
Turks
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

De lekkerste stoofpot met pastakussentjes gevuld met aardappel en rucola

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bloemige aardappelen, boter, citroen, kalfswangen, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode ui, rozemarijn, rucola, tijm, tomaat in blik, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Gebraden hertfilet

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroen, hertenfilet, jeneverbes, kruidnagel, laurier, moesappel, olijfolie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, ui, vleesbouillon, wildbouillon, wortel en zwarte peperkorrels

Soort:
wild
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Pilavtaart

Ingrediënten:
amandelen, bladerdeeg, bleekselderij, boter, citroen, eidooier, kaneel, kaneelstokje, kip, kippenbouillon, langkorrelrijst, laurier, olijfolie, pistachenoten, sjalot, tijm, ui, witte peperkorrels en zuurbessen

Keuken:
Turks
Soort:
quiche
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Miniworteltjes en mungbonen met gerookte labneh en krokante pita

Ingrediënten:
boter, citroenschil, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, grof zeezout, karwijzaad, knoflook, lapsang souchong, miniwortel, mungbonen, munt, olijfolie, oolongthee, pitabroodjes, rode ui, roze peperkorrels, sherryazijn, tijm, venkelzaad, za'atar en zwarte peper

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Haal meer recepten op...