Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Gefrituurde courgettebloemen gevuld met mozzarella & ansjovis
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, bloem, citroen, courgettebloemen, ei, koolzuurhoudend water, mozzarella, salie en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, courgettebloemen, droge witte wijn, ei, frituurolie, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, salie, slagroom, suiker, tijm, ui, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek: