Recept uit Sous vide:
Gefrituurde varkensstaart
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, ei, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, korianderzaad, laurier, panko, peperkorrels, tijm, ui, geel, varkensstaart en wortel
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladerdeeg, bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, eidooier, eiwit, kerriepoeder, kippenbouillon, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit De pastabijbel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Lunch / snack of tussendoortje uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Koken met kruiden: