Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Biefstuk met spek en pepersaus
- Ingrediënten:
- biefstuk, bloem, boter, katenspek, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, peperkorrel en ui
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bouillon, citroensap, ei, fond, kip, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept van Es' Factory:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Miss Fromage:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Made in Italy:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino: