Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bouillon, ei, groente, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Bouillon:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei: