Recept uit de snelle keuken:
Kip met peterselie en citroen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kippenbouillon, maïskip, olijfolie, peterselie, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroenrasp, citroensap, courgette, ei, kaneel, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, poedersuiker, slagroom, suiker, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Recept van Okoko recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept uit Yo Kids:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Amuse / diner uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Cajun koken:
Bij de koffie uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:
Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Luilekkerland:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / nagerecht / dessert uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair: