Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, cayennepeper, citroensap, knoflook, laurier, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / tussengerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:
Recept van Miss Fromage:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken: