Recept uit Koken voor elke dag:
Snoekbaarsfilet met saffraan en dille
- Ingrediënten:
- citroen, dille, koffieroom, komkommer, saffraan, sjalotjes, snoekbaarsfilet, tomaten, vetstof, visbouillon en witte wijn
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, boter, fruit, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, kruiden, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode paprika, rode ui, specerijen, suiker, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / voorgerecht uit Cocina Nueva:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Turquoise:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi: