Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Varkensvlees met kastanjes - porc aux châtaignes
- Ingrediënten:
- boter, kastanje, knoflook, olie, peper, suiker, varkensfilet, water, witte vermout en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, citroen, kippenbouillon, knoflook, laurier, pancetta, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, salie, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van De Hippe Vegetarier: