Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Varkensvlees met kastanjes - porc aux châtaignes
- Ingrediënten:
- boter, kastanje, knoflook, olie, peper, suiker, varkensfilet, water, witte vermout en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, ei, gekookte ham, ham, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, ontbijtspek, peper, peterselie, plantaardige olie, rauwe ham, rode wijn, runderbouillon, salie, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi: