Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bouillon, donkere sojasaus, droge sherry, ei, ketjap manis, kipfilet, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, paksoi, peper, prei, rijstwijn, sesamolie, suiker, taugé, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit The naked chef:
Recept uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Noedels:
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Basisrecept uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Smaak van china:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Bijgerecht uit Feestelijk tafelen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas: