Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Geroerbakte oesterzwammen en shiitakes met knoflook (Su Chao Shuang Gu)
- Ingrediënten:
- bouillon, knoflook, lente-ui, oesterzwammen, olie en shiitake
- Keuken:
- Chinees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, fruit, gember, groentebouillon, noedels, nootmuskaat, olie, olijfolie, paddestoel, peper, sojasaus, spinazie, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Lunch uit Wrap 'n roll:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book: