Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Gesmoorde witte kool met doorregen rookspek en tijm
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, doorregen rookspek, extra vierge olijfolie, tijm, witte kool, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kool, koolraap, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, slagroom, ui, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier: