Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kip in zeezout
- Ingrediënten:
- eiwit, kip, truffel, kruiden en zeezout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, dragon, ei, knoflook, melk, munt, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Buffet / bijgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Heerlijk simpel:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zomerkeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Home made:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte: