115 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebleekselderijbroccolicitroencitroensapcourgetteeigroenteknoflookkruidenoliepaprikapeperpeterseliepreispinazietijmtomaatuivleeswaterzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Harira: Marrokaanse soep van tomaat en kikkererwten

Ingrediënten:
kikkererwten, tomaat in blik, bouillon, fruit, gember, groentebouillon, groenten, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, kruiden, kurkuma, linzen, olie, paprikapoeder, peper, pompoenpitten, rode linzen, rood pepertje, knoflook, tomaten, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, kruiden, wortel en wortels

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Gele curry met kikkererwten, bloemkool en spinazie

Ingrediënten:
kikkererwten, kokosmelk, bloemkool, bruine rijst, curry, currypasta, gele currypasta, gember, groente, groenten, kikkererwten, knoflook, kokosmelk, koriander, naanbrood, olie, peterselie, peulvruchten, sjalot, spinazie, knoflook, kruiden en spinazie

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Consommé algli scampi - Consommé met langoustine

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, borlottibonen, courgette, courgettebloem, doperwten, kikkererwten, langoustineconsommé, langoustines, olijfolie, palmkool, pesto, prei, snijbiet, spinazie, tomaat, tuinbonen, witte ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Minestrone alla genovese - Groene minestrone met pesto

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, borlottibonen, courgette, courgettebloem, doperwten, groentebouillon, kikkererwten, olijfolie, palmkool, pesto, prei, snijbiet, spinazie, tomaat, tuinbonen, witte ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Minestrone agli scampi - Minestrone met langoustine

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, borlottibonen, courgette, courgettebloem, doperwten, groentebouillon, kikkererwten, langoustines, olijfolie, palmkool, pesto, prei, snijbiet, spinazie, tomaat, tuinbonen, witte ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Kalfskotelet "Bellevue"

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, erwten, kalfskotelet, knolselderij, olie, witte peper, worcestershiresaus, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Tortellini primavera

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, citroen, erwten, extra vierge olijfolie, griesmeel, kippenbotten, kippenbouten, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, taleggio, venkelloof en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Pastasalade met aardbei en pesto

Ingrediënten:
avocado, kikkererwten, broccoli, citroen, extra vierge olijfolie, pijnboompitten, grana padano, harde kaas, kerstomaat, parmezaanse kaas, pasta, pecorino, pesto, pijnboompitten, roosjes, vruchtensap, verse aardbeien, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, wortels, zeezout en zonnebloempitten

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Pastasalade met aardbei en pesto recept - Food and Friends

Ingrediënten:
avocado, kikkererwten, broccoli, citroen, extra vierge olijfolie, pijnboompitten, grana padano, harde kaas, kerstomaat, parmezaanse kaas, pasta, pecorino, pesto, pijnboompitten, roosjes, vruchtensap, verse aardbeien, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, wortels, zeezout en zonnebloempitten

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Geniale groentetajine recept - Food and Friends

Ingrediënten:
amandelschaafsel, aubergine, bladpeterselie, gember, courgette, couscous, dille, flespompoen, gedroogde abrikozen, groente, ingelegde citroen, kerstomaat, kikkererwten, munt, olijfolie, paprika, ras el hanout, rode ui, saffraan, knoflook, gemalen komijn, kaneel, kruiden, wortel en zongedroogde tomatenpasta

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Geniale groentetajine

Ingrediënten:
amandelschaafsel, aubergine, bladpeterselie, gember, courgette, couscous, dille, flespompoen, gedroogde abrikozen, groente, ingelegde citroen, kerstomaat, kikkererwten, munt, olijfolie, paprika, ras el hanout, rode ui, saffraan, knoflook, gemalen komijn, kaneel, kruiden, wortel en zongedroogde tomatenpasta

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Kikkererwtensoep met tomaten en brood

Ingrediënten:
basilicum, basilicumpesto, bleekselderij, fijne kristalsuiker, groentebouillon, kikkererwten, laurier, olijfolie, oregano, peterselie, pomodori uit blik, tijm, tomatenpuree, ui, venkel, winterwortel, witte wijn, zout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Minestrone uit Ollolai

Ingrediënten:
aardappels, basilicum, bladpeterselie, erwten, gedroogde pasta, groenten, olijfolie, pecorino, sperziebonen, bleekselderij, knoflook, tomaten, ui en wortelen

Een recept uit Jolande Vos

Recept van I love food & wine:

3x tapas met groente

Ingrediënten:
aubergine, blanke amandelen, kikkererwten, bospeen, citroensap, gemalen komijn, parmezaanse kaas, honing, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode ui, rode wijnazijn, sesamzaad, tahin, venkelzaad, verse basilicum, verse koriander, verse munt, vijg, zongedroogde tomaten op olie en zout

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Rauwe groenten - crudités

Ingrediënten:
azijn, dijonmosterd, ei, groenten, komkommer, mayonaise, olijfolie, radijs, rode biet, selderij, tomaat, verse basilicum, verse dragon, verse peterselie, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Asperges met pasta en daslook

Ingrediënten:
asperges, basilicum, daslook, daslookbloemen, groente, knoflook, olie, peper, speltpasta en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Peulvruchten: verschillende soorten op een rijtje

Ingrediënten:
adukibonen, bonen, boontjes, bruine bonen, chili, curry, eiwitten, erwtjes, gebakken uitjes, groente, hummus, kidneybonen, kikkererwten, kruiden, limabonen, linzen, munt, olijfolie, peulvrucht, risotto, rode linzen, rode nierbonen, sojabonen, sojayoghurt, spliterwten, tofu en vet

Haal meer recepten op...