111 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelmeelbloemcitroencitroensapeieidooiereiwitfijne kristalsuikerkristalsuikerkwarkmelkpoedersuikerpure chocoladeroomroomkaasvanillesuikerwaterwitte chocoladezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Liever lokaal:

Vlierbessentaaret

Ingrediënten:
bastognekoeken, boter, crème de cassis, crème fraîche, fijne kristalsuiker, friese dumpkes, gelatine, gemberkoek, slagroom en vlierbessensap

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / nagerecht uit Jamie's comfort food:

Rabarber met vanillepudding

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, boter, custardpoeder, double cream, gekristalliseerde gember, gelatine, halfvolle melk, lichtbruine basterdsuiker, lichtbruine moscovadesuiker, rietsuiker, rozenwater, sinaasappel, slagroom, vanillestokje en winterrabarber

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Rodebietengranita en lievevrouwenbedstromousse

Ingrediënten:
boter, citroensap, crème fraîche, eiwitten, fondantpoeder, gedroogde rozenbottels, gedroogd lievevrouwebedstro, gelatine, glucose, rodebietensap, rozenbottelazijn, rugosa-rozenblaadjes, slagroom, suiker, suikersiroop en zoethout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Crémeux van mais

Ingrediënten:
besengeh kruiden, boter, bruine suiker, ei, fijne kristalsuiker, gelatine, limoensap, slagroom en zoete mais

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Liever lokaal:

Vlierbloesemtaart

Ingrediënten:
biscuitjes, boter, crème de pêche, crème fraîche, gelatine, koekjes, perziklikeur, slagroom, suiker, vlierbloesemgelei, vlierbloesemschermen en vlierbloesemschermensap

Keuken:
Hollands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Kwarktaart met frambozen en chocolade

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, ei, fijne kristalsuiker, frambozen, gelatine, pure chocolade, slagroom, vanille-extract, volkorenbiscuit met chocolade en volvette roomkaas

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Citroenmeringue

Ingrediënten:
citroen, eiwit, fijne tafelsuiker, fonceerdeeg, frangipane, gelatine, roomboter, sinaasappel, slagroom en suiker

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Chocoladekwarktaart met mandarijn

Ingrediënten:
biscuits met pure chocolade, boter, cointreau, crème fraîche, ei, fijne kristalsuiker, gelatine, grand marnier, mandarijn, mandarijnpartjes, mascarpone en slagroom

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Kwarktaart

Ingrediënten:
boter, eieren, gelatine, kaakjes, kristalsuiker, kwark, sinaasappel en slagroom

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Charlotte Frederika

Ingrediënten:
abrikozen, abrikozenmoes, bloemsuiker, boter, eierdooier, gelatine, kirsch, madeirakoekjes, melk, slagroom, suiker, suikersiroop, vanillebloem en vanillesuiker

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Wijnbavarois - bavarese al vino

Ingrediënten:
biscuitgebak, bladgelatine, blauwe druiven, boter, citroensap, eierdooier, fijne kristalsuiker, poedergelatine, slagroom en zoete witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / pudding
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kirschtaart

Ingrediënten:
amandelschilfers, bakpoeder, bloem, boter, cacaopoeder, chocoladeschaafsel, eieren, gelatine, kersen, kersen op siroop, kirsch, slagroom en suiker

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Citroen-kwarktaart à la Drifa

Ingrediënten:
gelatine, boter, citroen, jam, koekjes, kwark, slagroom, suiker en vers rood fruit

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Crêperolletjes met kwark

Ingrediënten:
aalbessen, bloem, boter, bramenjam, eieren, gelatine, gember, kwark, melk, slagroom, suiker en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Haal meer recepten op...