filo-millefeuille met sinaasappelen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 131 in De smaak van mijn herinnering .

Keuken:
Grieks
Gang:
nagerecht
Soort:
gebak, koek, taart, pudding

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Even geconcentreerd werken, gelei & saus maken, toastjes bakken, room kloppen, allemaal in de ochtend en wegzetten tot het desserttijd is. Zo ontzettend lekker dit dessert! Sinaasappel, fris, romig, knapperig, alles zit er in.

- bijna 4 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Scrambled Egg Foam

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Het perfecte ei: gekookt, gebakken, roerei en omelet

Een recept uit Isabel

Pistachecrème

Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Cakes met gesmolten chocolade

Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie