filo-millefeuille met sinaasappelen
Een recept van Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis.
Je vindt dit recept op pagina 131 in De smaak van mijn herinnering .
- Keuken:
- Grieks
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten
- boter
- ei
- filodeeg
- gelatine
- grand marnier
- honing
- oranjebloesemwater
- poedersuiker
- port
- sinaasappel
- slagroom
- suiker
- vin santo
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Even geconcentreerd werken, gelei & saus maken, toastjes bakken, room kloppen, allemaal in de ochtend en wegzetten tot het desserttijd is. Zo ontzettend lekker dit dessert! Sinaasappel, fris, romig, knapperig, alles zit er in.