Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Pure chocoladetruffels
- Ingrediënten:
- boter, cacao, eierdooiers, melk, poedersuiker, pure chocolade, slagroom en sterke drank
- Soort:
- zoet / bonbons / chocolade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, bakpoeder, banaan, blauwe bessen, bloem, boter, chocolade, custardpoeder, dadel, ei, eidooier, kristalsuiker, melk, pindakaas, poedersuiker, suiker, tarwebloem, vanillesuiker, water, witte chocolade, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Oh my foodness:
Drinken uit Alle smaken van de regenboog:
Brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / nagerecht uit The naked chef:
Diner / nagerecht uit The Naked Chef is terug:
Diner / nagerecht uit Nigella Express:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit United states of cakes:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Diner / nagerecht uit Desserts met allure:
Diner / nagerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: