Recept van Patesserie:
Joodse honing cake met walnoten
- Ingrediënten:
- suiker, zelfrijzend bakmeel, eieren, gehakt, honing, olie, sterke thee en walnoten
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, bakpoeder, blanke amandelen, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, gedroogde vijgen, kaneel, kruidnagel, kruidnagelpoeder, melk, nootmuskaat, noten, olijfolie, poedersuiker, slagroom, vloeibare honing, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Patesserie:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:
Traktatie uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:
Diner / nagerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit IJs in elk seizoen:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Ontbijt / diner / nagerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Turquoise:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Bij de koffie uit Italiaanse patisserie:
Diner / nagerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër: