72 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelbakpoederblanke amandelenbloembotercitroensapeieidooierfijne kristalsuikergedroogde vijgenkaneelkruidnagelkruidnagelpoedermelknootmuskaatnotenolijfoliepoedersuikerslagroomvloeibare honingwaterzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Worteltaart met walnoten

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, honing, kaneel, kokos, kruidnagelpoeder, poedersuiker, roomkaas, walnoten, wortel, zonnebloemolie, zout en zuiveringszout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Worteltaart met walnoten

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, honing, kaneel, kokos, kruidnagelpoeder, poedersuiker, roomkaas, walnoten, wortel, zonnebloemolie, zout en zuiveringszout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Traktatie uit De dikke vegetariër:

'Filosigaren' met walnoten

Ingrediënten:
boter, citroenschil, filodeegvellen, honing, kaneel, kardemom, kruidnagel, nootmuskaat, noten, sinaasappelschil, suiker en suikerstroop

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Rozijnentorrijas met honing-walnotensaus

Ingrediënten:
boter, brioche met rozijnen, ei, honing, kristalsuiker, manzanilla, olie, rozijnenbrood, slagroom, vanille-extract en walnoten

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Modeste Herwig - IJs in elk seizoen

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit IJs in elk seizoen:

Honingijs met walnoten en tijm

Ingrediënten:
citroensap, druivensuiker, eidooier, kristalsuiker, gehakt, boter, groene appels, kaneel, melk, slagroom, tijm, tijmhoning en walnoten

Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Agnes Prus - Winterkoekjes bakken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:

Walnoot-vijgen- dadelmaantjes

Ingrediënten:
biologische citroen, suiker, bloem, boter, gedroogde vijgen, gehakt, poedersuiker, harde bloem, honing, water, medjooldadels, slagroom, kardemompoeder, kaneel, walnoten en zout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Ottolenghi’s worteltaart met walnoten

Ingrediënten:
ei, eidooier, eiwitten, boter, gehakt, honing, poedersuiker, bloem, kokos, roomkaas, zout, suiker, bakpoeder, kaneel, kruidnagelpoeder, soda, walnoten, wortel en zonnebloemolie

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Ottolenghi’s worteltaart met walnoten

Ingrediënten:
bloem, ei, eidooier, eiwitten, boter, honing, poedersuiker, roomkaas, walnoten, kaneel, kokosnootvruchtvlees, zout, suiker, bakpoeder, kruidnagelpoeder, soda, walnoten, wortel en zonnebloemolie

Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Vijgengebak Met Mascarpone, Rozemarijn En Walnoten

Ingrediënten:
kristalsuiker, bloem, gemalen kaneel, gezouten boter, grof zeezout, water, mascarpone, bakpoeder, vanillepoeder, zout, verse rozemarijn, vijg, vloeibare honing en walnoten

Soort:
fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Asjkenazische haroset

Ingrediënten:
honing, kaneel, suiker, walnoten, zoete rode wijn en zure appels

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
vegan / fruit
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Fondant au chocolat et aux noix

Ingrediënten:
bloem, citroen, eidooier, eiwitten, boter, gehakt, honing, kristalsuiker, melkchocolade, pistachenoten, poedersuiker, rietsuiker, slagroom en walnoten

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Notenboter met zoetstof

Ingrediënten:
amandelen, bruine suiker, cashewnoten, esdoornsiroop, hazelnoten, honing, molasse, pecannoten, pinda's, suiker en walnoten

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / condiment
Haal meer recepten op...