Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, fruit, gehakt, groente, knoflook, komkommer, laos, melk, olie, peper, sesamolie, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Bijgerecht uit Marie Claire Crispy:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Minimania:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch: