Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine
- Ingrediënten:
- aubergines, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tamarindepasta, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, brood, courgette, ei, fruit, gehakt, groente, kaas, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, suiker, ui, vis, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van Oh My Dish:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Proef Puglia:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept uit Puur genieten 2:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept van Honger als een paard:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Lekker Happen:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Gezond en Lekker: