Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine
- Ingrediënten:
- aubergines, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tamarindepasta, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, boter, brood, citroensap, curry, gehakt, gember, groente, hamburgers, kaneel, knoflook, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Betty's Kitchen: