Sheikh el mahshi betingan - Aubergines met een vulling van gehakt en pijnboompitten

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 551 in De Joodse keuken .

Keuken:
Sefardisch / Joods / Arabisch
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Baba ganoush

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Aubergines op rijst gestoomd met sojadipsaus

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

aubergine-rijstsalade

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Aubergines, gekruid uit de oven

Een recept uit Pascale Naessens - Puur Eten 2