Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, groente, groentebouillon, knoflook, laurier, olie, paprika, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje uit Een jaar in Toscane:
Diner / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit De herenkookclub:
Basisrecept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van What's that smell:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Bijgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: