Recept van Oh my foodness:
Hoofdgerecht: Hertenstoof met rode wijn
- Ingrediënten:
- bloem, champignons, kruidnagels, laurierblaadjes, ontbijtkoek, peper en zout, rode wijn, sjalotten, rozemarijn, tijm, wildfond en winterpeen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, champignon, cognac, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Margriet kookboek: