Recept uit De Urban Cook:
Casserole Van Bruine Linzen Met Groenten & Tijm
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bruine linzen, citroen, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, prei, tijm en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, room, rozemarijn, selderij, sjalot, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl: