Recept uit Margriet kookboek:
Venkel, roergebakken met kalfslever
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, kalfslever, maïzena, marsala, olijfolie, peper, sinaasappel, sinaasappelrasp, sjalot, venkelgroen, venkelknol, water en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroensap, fruit, kip, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, pasta, peper, prei, rijst, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, vis, wortel, zout, zout en peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog:
Recept van Francesca Kookt!:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept van Wateetons:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Yo Kids:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Keukendagboek 2: