Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
'Shoarma' met bloemkool
- Ingrediënten:
- baharat, bloemkool, citroen, pijnboompitten, lavashcrackers, olijfolie, pita, suiker, sumak, tahinpasta, ui, water, zeezout en zout
- Keuken:
- Midden-Oosten
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gehakt, gember, groente, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, olie, pasta, peper, plantaardige olie, rietsuiker, tomatenpuree, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Turkse kookkunst:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Thug kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Bartje Boemboe:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: